Binnen 2 werkdagen in huis

14 dagen niet goed, geld terug

Klanten geven ons een 9,8!

nl Dutch

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden kunnen wijzigen

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken of aan te passen. Uw gebruik van abayati-chic.nl na een dergelijke wijziging vormt uw akkoord te volgen en gebonden aan de voorwaarden zoals gewijzigd. Om deze reden, raden we u aan deze voorwaarden te herzien wanneer u deze website gebruikt.

Beperking van aansprakelijkheid

Abayati Chic aanvaardt geen verantwoordelijkheid, en is niet aansprakelijk voor zijn, schade aan, of virussen die deze kunnen infecteren, jouw computer, telecommunicatie-apparatuur, of andere zaken veroorzaakt door of voortvloeiend uit uw toegang tot, gebruik van, of surfen op deze website of het downloaden van materialen, van deze website. IN GEEN GEVAL ZAL CHIC noch hun respectieve functionarissen ABAYATI, BESTUURDERS, WERKNEMERS, AANDEELHOUDERS, AFFILIATES, AGENTEN, OPVOLGERS, CESSIONARISSEN, RETAIL PARTNERS noch enige andere partij BIJ HET MAKEN, PRODUCTIE OF OVERDRACHT VAN DEZE WEBSITE AANSPRAKELIJK ENIGE PARTIJ VOOR ENIGE INDIRECTE, SPECIAL, PUNITIEVE, Incidentele of gevolgschade (INCLUSIEF, ZONDER LIMIET, DIE ALS GEVOLG VAN WINSTDERVING, VERLOREN GEGEVENS OF BEDRIJFSONDERBREKING) ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK, HET NIET KUNNEN GEBRUIKEN, OF DE RESULTATEN VAN HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE, WEBSITES IN VERBAND MET DEZE WEBSITE, Of de materialen, INFORMATIE OF SERVICES DIE OP EEN OF ALLE SITES, ONAFHANKELIJK VAN GARANTIE, CONTRACT, ONRECHTMATIGE DAAD OF ENIGE ANDERE JURIDISCHE THEORIE EN AL DAN NIET VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. DE VOORAFGAANDE AANSPRAKELIJKHEIDSBEPERKINGEN NIET VAN TOEPASSING OP DE VERBODEN DOOR DE WET. RAADPLEEG UW PLAATSELIJKE WETGEVING VOOR DEZE VERBODEN.

IN HET GEVAL VAN EEN PROBLEEM MET DEZE WEBSITE OF ENIGE INHOUD, Bevestigt u dat uw enige remedie stoppen met het gebruik DEZE WEBSITE. IN HET GEVAL VAN EEN PROBLEEM MET de producten of diensten die u hebt gekocht op of via deze WEBSITE, U ERMEE AKKOORD DAT JE VERHAAL, EVENTUELE, IS van de fabrikant van deze produkten of leverancier van dergelijke diensten, Volgens een dergelijke fabrikant of de GARANTIE DE LEVERANCIER, OF Streven naar rendement en vergoeding voor dit product of deze DIENSTEN IN OVEREENSTEMMING MET DE rendement en terugbetalingen BELEID OP DEZE WEBSITE. Deze site kan onjuistheden bevatten, vergissingen of typfouten. CharlesKeith.com garandeert niet dat de inhoud zal zijn zonder onderbrekingen of fouten.

Copyright and Trademark

Tenzij anders aangegeven, materiaal op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, illustraties, software, audioclips, videoclips, animatiebestanden, is onderworpen aan de auteursrechten en merkrechten van Abayati Chic. bijgevolg, het materiaal op deze website mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gemodificeerde, Geplaatst, overgedragen, gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk in welke vorm dan ook, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Abayati Chic. Alle rechten voorbehouden.

producten, Content en specificaties

Alle functies, inhoud, bestek, producten en prijzen van producten en diensten beschreven of afgebeeld op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving. bepaalde gewichten, maatregelen en vergelijkbare beschrijvingen zijn bij benadering en zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak. We doen al het mogelijke om de kenmerken van onze producten nauwkeurig te tonen, inbegrip van de toepasselijke kleuren; echter, de kleur die u ziet is afhankelijk van uw computersysteem en we kunnen niet garanderen dat uw computer nauwkeurig dergelijke kleuren worden weergegeven. De opname van producten of diensten op deze website op een bepaald moment impliceert niet of garandeert dat deze producten of services die beschikbaar zal zijn op elk gewenst moment. Het is uw verantwoordelijkheid om na te gaan en houd u aan alle van toepassing zijnde lokale, state en internationale wetten met betrekking tot het bezit, gebruik en de verkoop van een artikel gekocht bij deze website. Door het plaatsen van een bestelling, verklaart u dat de bestelde producten uitsluitend worden gebruikt op een wettige manier.

Shipping Beperkingen

Wanneer een bestelling geplaatst, het zal worden verzonden aan een door de koper aangewezen zolang adres als dat de scheepvaart adres voldoet aan de beperkingen voor verzending op deze website. Alle aankopen van deze website zijn op grond van een zending contract gemaakt. Als gevolg, risico van verlies en titel voor items gekocht van deze website door te geven aan u bij de levering van de zaken aan de vervoerder. U bent verantwoordelijk voor het indienen van eventuele claims met vervoerders voor beschadigde en / of verloren zendingen.

Plichten en belastingen

U bent verantwoordelijk voor heffingen en belastingen buiten Nederland. Alle items invoeren van een vreemd land zijn onderworpen aan douanecontrole en beoordeling van de rechten en heffingen in overeenstemming met de nationale wetgeving van dat land.

Jouw rekening

U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw account en wachtwoord informatie, en gaat u akkoord met de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account en wachtwoord te accepteren. Deze website en Abayati Chic behoudt zich het recht voor om diensten te weigeren, beëindigen accounts inhoud te verwijderen of bewerken of bestellingen annuleren.

Door het plaatsen van een bestelling, garandeert u dat u ouder bent dan 18 leeftijd, en dat je het verstrekken van abayati-chic.nl met nauwkeurige, waarheidsgetrouwe informatie en dat u de bevoegdheid om de bestelling te plaatsen.

Exchange en Refund Policy

Nieuw, ongebruikte full-prijs aangekochte goederen tegen store winkel kan wisselen op elk boutique met een originele ontvangstbewijs binnen zijn 7 dagen na aankoop. Na 7 dagen, de artikelen kunnen niet worden geruild.

Wij bieden een no-restitutie beleid op alle verhandelt, echter, voor goederen die in aanmerking voor een uitwisseling, punt kan ruil voor store credits die in onze winkel kan worden gebruikt alleen.

Merchandise verkoop mogen niet worden geruild of geretourneerd. Alle goederen moeten worden teruggestuurd in verkoopbare staat, anders-, een uitwisseling niet wordt toegestaan.

Wij behouden ons het recht voor om elke vorm van uitwisseling te weigeren zonder het originele ontvangstbewijs.

Exchange en Refund Policy (online Shop)

elektronische communicatie

Wanneer u deze website bezoekt en / of e-mail te sturen naar ons, gaat u akkoord met de elektronische communicatie van ons te ontvangen. U stemt ermee in dat alle overeenkomsten, mededelingen, bekendmakingen en andere communicatie die wij sturen u elektronisch voldoen aan alle wettelijke eisen dat dergelijke communicatie schriftelijk

Uitsluiting van garanties

The Company Private Limited geeft geen vertegenwoordiger of garantie met betrekking tot de goede orde of de toestand van deze website, de geschiktheid voor gebruik, en dat het gebruik ervan ononderbroken of foutvrij. Alle informatie of materiaal dat op deze website om u â € œAs isa € ?? en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, inclusief zonder beperking, garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, geschiktheid, kwaliteit, houdbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel, of een niet-overtreding.